Over mij

Enthousiast, levenslustig, positief en leergierig. Jong met de harde werkelijkheid in contact gekomen dat er een houdbaarheidsdatum zit aan ons leven. Er valt vast nog meer over mij te zeggen maar in elk geval ben ik gefascineerd in het interessante leven na de vijftig. Als blogger, vlogger en creator van online programma’s wil ik zoveel mogelijk vrouwen inspireren om meester te worden over hun eigen leven.

Hey there, I’m Marion

Wat als het leven zoveel meer te bieden heeft maar we maken er geen gebruik van. Dat inzicht drong pas echt tot mij door toen ik een boek las, waarin in een Top 10 werd beschreven waar mensen het meest spijt van hebben, aan het einde van hun leven. Op 1 stond de dingen die ze niet gedaan hadden. Ze hadden het meest spijt van de dingen die ze níet gedaan hadden om welke reden dan ook.

Wow, dat was een echte eyeopener.

Voordat ik het in de gaten had werd ik vijftig. En dat voelde mega onwerkelijk. Het werd een magische leeftijd waarin ik door een versnelde persoonlijke ontwikkeling heen ging. En ik vond en vind het nog steeds fantastisch. Het leven na de vijftig is magisch. Alles mag, er is meer tijd, meer rust, meer ervaring en voor de meeste ook meer geld om de dingen te doen die je leuk vind. En hier begon mijn zoektocht naar hoe ik meester kon zijn over mijn nieuwe leven.

Vijftigenik

vijftigenik

Op mijn Bucketlist staat

Werken waar ik wil

Mijn favoriete gerecht

Japans

Op dit moment woon ik

In de achterhoek

Ik draag het liefste

Net genoeg make-up

Volg de laatste nieuwtjes
Copyright © 2024 Vijftig&IK